Tuzla Marina kapılarını açtı


Yapımına başlandığı tarihten itibaren ürünlerimizin tercih edildiği Tuzla Marina ziyaretçilerine kapılarını açtı.
Başta çelik halatlarımız yük kaldırma zincirlerimiz zincir ve çelik halat bağlama kilitlerimiz olmak üzere Tercih edilen bazı ürünlerimiz şöyledir;

İskele Sabitleme zincir ve mapaları
Deprem Gergi çubukları
Özel dizayn edilmiş iskele babaları
Sabitleme ankrajları

Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla kapılarını açtı. Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster’larından ikisine sahip tema parkı ve marinasıyla eğlence, deniz, alışveriş ve sosyal yaşamı bir arada sunuyor. Ünlü markaların Alışveriş Adası’nda outlet konseptiyle bir araya geldiği Viaport Marina’da kafe ve restoranlar da bulunuyor.

NOSTALJİK TREN

Açılışın ev sahipliğini yapan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, konuklarıyla birlikte Tuzla Marina’yı gezdi, alışveriş mağazalarını ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Başkan Yazıcı, Tuzla sahilinde Tuzla Marina ile İDO İskelesi arasında ring seferi yapacak olan nostaljik trenin ray döşemesine de başlandığını açıkladı. Marina, Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği gençlik konserlerine de ev sahipliği yapacak.

Teslimatını yaptığımız yüksek mukavemetli zincir için Bureau Veritas onaylı sertifika aşağıda paylaşılmıştır.
Paylaş